top of page

Županja

Naziv projekta: FOTONAPONSKA ELEKTRANA ŽUPANJA

Snaga: 1 MW

Tip elektrane: Fotonaponska elektrana

Lokacija: Županja

Investor: Flamtron d.o.o

Svrha ovog projekta je izgradnja fotonaponske elektrane u Županji, razvijanje nove usluge instalacije fotonaponske elektrane i osiguranje razvojne aktivnosti tvrtke u budućnosti putem razvoja inovativnog potencijala tvrtke i zapošljavanjem novih djelatnika.

Svi navedeni ciljevi doprinijet će direktno podizanju razine konkurentnosti tvrtke, te također postizanju strateških ciljeva Republike hrvatske i Europske unije u: postizanju željene razine proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora do 2020 godine i razvoju MSP gospodarstva.

Ciljne skupine projekta su:

  • Zaposlenici i uprava tvrtke – ovim projektom osigurat će se bolji poslovni rezultati tvrtke, sigurnost radnih mjesta i otvaranje novih te edukacija, transfer znanja i razvoj kapaciteta zaposlenika.

  • Klijenti će dobiti kvalitetnije proizvode i usluge koji će direktno utjecati na razinu kvalitete i konkurentnosti njihovih proizvoda

  • Lokalna zajednica grada Županje i Vukovarsko-Srijemske županije ostvariti će dodatne prihode lokalne blagajne, te će ostvariti i otvaranje novih radnih mjesta za svoje stanovnike

  • EU i RH - postizanje ciljane razine proizvodnje energije iz alternativnih izvora

bottom of page