top of page

 

GRUPA POWEN-WAFAPOMP SA

Tvrtka Flamtron d.o.o je ovlašteni predstavnik tvrtke Powen-Wafapomp SA iz Poljske.

Powen-Wafapomp SA najveći je proizvođač industrijskih pumpi u Poljskoj. To je moderna tvrtka koja održava stabilnu tržišnu poziciju, a njeno iskustvo seže unazad stotinu godina.

Tvrtka razvija tehnologiju pumpi koja klijentima može pružiti optimalne tehničke i ekonomske karakteristike dizajna te prijateljski odnos prema prirodnom okolišu.

Powen-Wafapomp Group nudi industrijske pumpe proizvedene za pojedinačnu narudžbu korisnika i osim pumpi  opće namjene predviđene za pumpanje vode pri umjerenim temperaturama, koje mogu biti korištene u bilo kojoj industriji, nudi pumpe posebno dizajnirane prema posebim zahtjevima različitih industrija.

Pumpe za pumpanje vrelih tekućina, zadovoljavaju zahtjeve za specifičnim svojstvima, kao što su: visokotlačne napojne pumpe, vrlo dobre kondenzatne usisne pumpe, jako učinkovite pumpe za hlađenje vode. Njih karakterizira visoka pouzdanost i izvjesnost kretanja.

Pumpe za rudnike karakterizira ojačana struktura prilagođena otežanim uvjetima prisutnim u podzemnim rudnicima i vađenjima, i osobito sposobnost za rad u medijima jako mehanički i kemijski kontaminiranima. Njihov dizajn zadovoljava zahtjeve ATEX direktive za slučaj rada u potencijalno eksplozivnim atmosferama.

U nastavku možete pogledati katalog proizvoda tvrtke Powen-Wafapomp SA, a u slučaju da ste zainteresirani za bilo koji od navedenih proizvoda slobodno nas kontaktirajte.

zastupstva_04_mala.jpeg
zastupstva_02_mala.jpeg
zastupstva_03_mala.jpeg
zastupstva_01_mala.jpeg
bottom of page